Kaman Şehit Deniz Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Başöğretmenimiz Atatürkün izinde, ilkeleri doğrultusunda yüce ideallerine ulaşmak ve "Bir Türk Dünya ya Bedeldir" sözünü gerçekleştirmek en büyük amacımızdır. Görevlerinde çok başarılı idareci, öğretmen ve velilerimizle, el ele, omuz omuza vererek "Birlikten Kuvvet Doğar" gerçeğinden hareketle, ortak aklımızı kullanarak, okulumuzu lider bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi sürekli öğrenebilen, aklını doğru kullanabilen, zekasını geliştirebilen, sorumluluk alabilen, bilginin kaynağına inebilen, bağımsız çalışabilen, öz eleştrisini yapabilen, kendine özen gösterebilen, hoşgörülü olabilen, "En güzel alışkanlık, çalışkanlıktır" kuralına uyabilen, hedefine ulaşabilen öğrenciler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kamanatml.meb.k12.tr

Adres - CUMA MAH. TURGUT ASLAN CAD. ŞHT DENİZ KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 51 İÇ KAPI NO 1 KAMAN / KIRŞEHİR

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 52 km