KIRŞEHİR / KAMAN - Kaman Şehit Deniz Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaman Şehit Deniz Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
CUMA MAH. TURGUT ASLAN CAD. ŞHT DENİZ KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 51 İÇ KAPI NO 1 KAMAN / KIRŞEHİR
Vizyon
Başöğretmenimiz Atatürkün izinde, ilkeleri doğrultusunda yüce ideallerine ulaşmak ve "Bir Türk Dünya ya Bedeldir" sözünü gerçekleştirmek en büyük amacımızdır. Görevlerinde çok başarılı idareci, öğretmen ve velilerimizle, el ele, omuz omuza vererek "Birlikten Kuvvet Doğar" gerçeğinden hareketle, ortak aklımızı kullanarak, okulumuzu lider bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi sürekli öğrenebilen, aklını doğru kullanabilen, zekasını geliştirebilen, sorumluluk alabilen, bilginin kaynağına inebilen, bağımsız çalışabilen, öz eleştrisini yapabilen, kendine özen gösterebilen, hoşgörülü olabilen, "En güzel alışkanlık, çalışkanlıktır" kuralına uyabilen, hedefine ulaşabilen öğrenciler olarak yetiştirmektir.